Benjamins Laliga
Resultats Jornada 2 i 3 de desembre 2017
SÈNIOR AUTONÒMIC
C.B. SUECA-HEURA  68  - C.B ESCOLÀPIES 71

El C.B. Sueca-Heura tornaà a perdre un partit en els últims segons, en un partit molt disputat i igualat, davant un dels equips que lideren la classificació.
Els de Raül Matoses tenien les baixes de Guille i Mihai, i hagueren de reforçar-se amb dos jugadors del segon equip (líder imbatut en 2a provincial), Carles Sala i Quique Cortés.
A l'inici del primer quart els jugadors de l'equip de València dominaren el ritme del partit, amb un gran encert en els llançaments triples i aconseguiren un avantatge clar al minut 5: 4-12. La reacció suecana no tardà en arribar i es retallaren les diferències al marcador, gràcies als dos jugadors més destacats del partit, Gedas i Jose, fins arribar a la fi dels 10 primers minuts amb el resultat de 14-20.
El segon quart començà amb intercanvi de cistelles (m.3: 18-22), i fou després de 3 triples consecutius de Jose quan el C.B. Sueca es posà per davant al marcador: m.6: 27-24. L'equip de l'Escolàpies reaccionà amb més intensitat en el seu joc i tot i aprofitant-se de les errades en els llançaments des de la línia de personal dels jugadors suecans, s'arribava al descans amb el resultat de 33-34.
El tercer quart fou molt igualat fins el minut 6: 42-42, a partit del qual els jugadors visitants estigueren més encertats en atac i controlaven el ritme de joc. Amb un parcial de 5-10, aconseguien distanciar-se al marcador: 47-52.
L'últim quart fou molt emocionant, amb una reacció dels suecans a partir del minut 5 (59-61), després d'un avantatge de 8 punts  per als visitants al minut 3 (51-59). El C.B. Sueca-Heura, amb molts jugadors carregats de faltes personals i eliminats en els últims minuts, no aconseguien posar-se per davant (m.8: 63-65, m.9: 66-66). Als darrers segons, i amb empat a 68-68, es tingué la possibilitat de guanyar el partit, però l'Escolàpies estigué més encertat i aconseguí la victòria: 68-71.
Jugaren: Mariano (7), Carles (7), Jose (25), Bucys (5), Gedas (15), Voro (2), Bruno (2), Erik, Miquel, Carlos Benavent, Quique i Carles Sala.