Sènior Femení
Júnior Preferent
SÈNIOR AUTONÒMIC
C.B. SUECA-HEURA 90  - C.B. TAVERNES BLANQUES  50

El C.B. Sueca-Heura tornà al camí de la victòria, i d'una forma contundent, davant el C.B. Tavernes Blanques, i recuperà les sensacions d'inici de temporada, amb un joc brillant, ple d'intensitat defensiva que li permeté desenvolupar el ritme dinàmic al qual ens tenien acostumats.
Al primer quart, després d'uns minuts d'igualtat (m.6 : 9-6), l'equip de Raül Matoses intensificà la seua intensitat defensiva i amb l'encert dels seus jugadors exteriors, Jose, Guille, Mariano i Carles, aconseguiren un parcial de 14-0 al minut 9. El primer quart finalitzà amb avantatge suecà 25-12, després de 2 triples visitants.
Al segon quart, amb un Gedas recuperat i amb el jove Mihai molt encertat, l'equip del C.B. Sueca-Heura trencava el partit en 2 minuts amb un parcial de 7-0 (32-22). L'equip de Tavernes no sabia com parar l'allau ofensiu dels suecans que deixaven als visitants amb només 9 punts. Al descans el marcador ho deia tot: 45-21.
Així com en altres partits, l'equip suecà baixava la seua intensitat en algun quart, aquesta vegada no passà el mateix, i tots els jugadors, amb les rotacions de la banqueta, aportaren punts i intensitat defensiva. L'inici del tercer quart fou aclaridor, amb Gedas i Jose imparables: m.2: 10-2 (55-23). Diferència que augmentà a la fi del quart: 70-36.
L'últim quart ja fou més igualat, però sempre amb avantatge suecà, que es mostraven molt encertats en tot tipus de llançaments i amb grans percentatges. Al minut 6 s'aconseguia el màxim avantatge del partit: 82-40, i la fi de l'encontre s'arribava el resultat fou de 90-50.
Jugaren: Guille (13), Voro (6), Carles (13), Bucys (5), Gedas (14), Jose (17),  Mariano (4), Bruno (8), Mihai (5), Erik (5)

LA FAMÍLIA DEL CLUB BÀSQUET SUECA VOS DESITJA BON NADAL I BONES FESTES.