Resultats Jornada 23 de Desembre de 2017

Sèniors autonòmic
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. TORRENT  64  -  C.B. SUECA-HEURA   68

El C.B. Sueca-Heura confirmà el seu bon moment de joc amb una nova victòria, a domicili, a la pista del líder de la categoria, el C.B.Torrent.
Els de Raül Matoses, a pesar de comptar algunes baixes, s'imposà als de Torrent, favorits per l'ascens a 1a nacional, després d'una primera part quasi perfecta i un segon període on demostrà molta maduresa en un equip jove amb una mitjana d'edat de 21 anys.
El primer quart fou igualat fins el minut 3 (6-4) a partir del qual els suecans, amb Gedas i Jose molt encertats en els llançaments triples, aconseguien un parcial d'11-0 (m.6). Els últims 4 minuts del quart foren una demostració d'aquesta superioritat amb la bona direcció dels bases suecans, Guille i Mariano. El resultat ho diu tot: 10-25.
El segon quart fou molt igualat, amb defenses més agressives i menys encert dels suecans en els llançaments exteriors: m4: 17-29, m8: 23-35, i amb dos triples de Gedas i Mariano s'arribava al descans amb avantatge suecà de 26-41.
Al tercer quart els de Torrent reaccionaren i gràcies a la seua superioritat sota els taulers i major agressivitat en el seu joc, anaven retallant les diferències al marcador: m5: 35-46. Un últim minut en què els locals s'aprofitaren de les errades dels suecans (m.9:41-54), deixaven la diferència en només 6 punts: 48-54.
L'últim quart fou molt emocionant, amb un Torrent que fou capaç, després d'anar perdent tot el partit, capgirar el marcador al minut 6: 59-57, però el C.B. Sueca-Heura demostrà molta maduresa, com apuntàvem al principi, per saber aguantar la pressió i estar moll encertats en els llançaments lliures en l'últim parcial (12 de 14), per mantenir el partit igualat i tornar a avançar-se al marcador: m.8: 61-63, amb cistelles de Jose, Mariano i de Mihai. Als darrers segons, amb un triple local (64-66), dos tirs lliures de Mariano permetien aconseguir una victòria important: 64-68.
Jugaren: Jose (16), Carles (5), Voro (2), Gedas (14), Mihai (11), Mariano (11), Guille (7) Erik (2), Bruno i Miquel.

ALTRES RESULTATS (alguns equips ajornaren els seus partits)