Infantil
Benjamí Clínica Laliga
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA HEURA 84 - C.B. PETRAHER VALÈNCIA 66

El C.B, Sueca-Heura començà l'any amb una nova victòria que li permet tornar a situar-se en el grup capdavanter de la categoria, en 3a posició.
Els suecans, dirigits per Raül Matoses demostraren el bon nivell de joc que els ha permés agafar confiança en els seues possibilitats, amb una gran defensa i un ritme constant al llarg del partit, amb aportacions de tots els jugadors que mantenen aquesta actitud.

El primer quart s'inicià amb una gran encert en els llançaments triples de l'equip suecà (3 consecutius de Jose), que deixava el marcador amb un 11-2 al  minut 4 de partit. L'equip visitant contestà amb la mateixa efectivitat i s'avançà al marcador al minut 9: 16-18. Un altre triple Bucys i una cistella de Mihai permetia recuperar l'avantage al C.B.Sueca-Heura: 21-18.
El segon quart fou dominat clarament pels suecans, que després d'un inici igualat (m.2 : 26-23), pujaren el nivell defensiu amb una zona pres que no pogueren parar els de València: m.6: 38-23, m.7: 39-30 i amb una bona actuació del base suecà Guille s'arribava al descans amb un clar 46-33.
Al tercer quart el C.B.Petraher intentà retallar les diferències (m.4: 53-42) amb un joc més agressiu sota els taulers, però els suecans no baixaven el seu ritme de joc, tot i recuperant moltes possessions i anotant en ràpids contraatacs; m.6: 60-42 i m.10: 70-51.
Amb el partit molt controlat pel C.B. Sueca-Heura, l´'últim quart fou més igualat i la diferència no fou major per les errades en els llançaments de personal. M.2: 70-54. La reacció visitant fou frenada pels suecans que ja sentenciaven el partit al minut 5: 78-57, i s'arribava a la fi de l'encontre amb el resultat de 84-66.
Jugaren: Guille (11), Voro (6), Jose (17), Carles (9), Gedas (7), Mihai (11), Mariano (2), Miquel (10), Bucys (6), Erik (5) i Bruno.