Júniors
Resultats
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. SUECA-HEURA   77  -  C..B TAVERNES  68

El C.B Sueca Heura aconseguí la quarta victòria consecutiva, davant el C.B. Tavernes, i confirma el seu bon nivell de joc. A més de mantenir la 3a posició, ja és el millor equip pel que fa a l’anotació, amb una mitjana de 76 punts per partit.
El primer quart començà amb molta intensitat defensiva en els dis equips i un gran encert en els llançaments triples, amb José i Guille com a destacats en l’equip suecà. Minut 6: 13-10. El C.B. Sueca i el C.B. Tavernes entraren prompte en “bonus”, i els que estigueren més encertats en els llançaments lliures foren els suecans, sobretot Gedas. Amb 25-16 finalitzava el primer parcial.
El segon quart s’inicià amb un 6-0 per als de Raül Matoses, amb un gran joc defensiu dels locals, on destacaven Carles i Mihai. L’avantatge augmentà amb cistelles del jugador màxim anotador de l’encontre, Erik, que amb Jose, demostraren la seua eficàcia en els llançaments triples. M.4 36-19, m7: 41-27. En els últims minuts els de Tavernes aprofitaren la relaxació dels suecans per retallar les diferències: 44-34.
Al tercer quart els de Tavernes s’aproparen al marcador: m6: 49-43, però amb cistelles de Mihai, Guille i Erik, els suecans tornaven a marcar diferències, amb un parcial de 12-3: 61-46.
En l’últim parcial, amb molts jugadors amb moltes personals, amb Gedas eliminat, Guille lesionat, i amb pocs recanvis a la banquets, el Tavernes intentà retallar les diferències al marcador, m4: 63-55. Dos triples de Carles i Erik tornaven la tranquil·litat a l’afició suecana que veia com el jove equip del C. B Sueca-Heura sentenciava el partit: 77-68.

Jugaren: Guille (10), Jose (13), Mihai (13), Voro (2), Gedas (11), Erik (17), Mariano (3), Carles (8) i Bucys.