Resultats de la Jornada 27 i 28 de Gener de 2018

Prebenjamins
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. PICKEN CLARET  58  - C.B. SUECA-HEURA  66

El C.B Sueca Heura aconseguí una nova victòria, la cinquena consecutiva, a la pista del Claret, equip que en la primera volta havia derrotat els suecans. A pesar de las baixes de l’equip suecà, els de Raül Matises demostraren un caràcter guanyador al llarg de l’encontre i on destacà especialment el pivot suecà Gedas, amb 36 punts, i imparable en la zona i en els llançaments de 3.
El primer quart fou dominat pels locals, després d’un bon inici del C. B. Sueca-Heura, minut 3: 2-7. El Carlet reaccionà i acabà imposant el seu joc, amb molt d’encert en els llançaments davant la defensa zonal suecana. Resultat 25-17.
El segon quart fou molt igualat, amb poca efectivitat en atac per part dels dos equips, que mantenien les defenses zonals i que permetia als locals mantenir l’avantatge. Al descans, amb un parcial de 12-12 s’arribava amb un marcador de 37-29.
Al tercer quart els suecans s’aproparen al marcador: m3 39-35, amb cistelles de Mihai i Gedas, però l’equip local tornà a dominar el partit amb un parcial de 9-0 al minut 6: 48-35. Quan semblava que el partit podia estar decidit, aparegué el caràcter guanyador de l’equip, amb la direcció de Mariano, L’anotació de Jose i Gedas, la veterania del capità Voro i la força del jove Mihai, que capgiraren el marcador amb un parcial de 16-2, i es posaven un punt per davant 50-51.
En l’últim parcial, els dos equips intentaren imposar el seu ritme de joc, però fins el minut 6 es mantenia la igualtat, 56-57. Fou a partir d’aquest moment que emergí la figura de Gedas que sabé llegir la defensa local per tal que el C. B Sueca-Heura sentenciara el partit amb 9 punts consecutius i deixara en 2 punts als locals: 58-66.
Jugaren: Mariano 6, Jose 14, Voro 2, Mihai 6, Gedas 36, Bucys 2, Erik, Miquel i els jugadors del sènior provincial Morera i Aparici.