Sèniors
Benjamins Clínica Laliga

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA-HEURA  82- C.B EL PILAR  61

El C.B Sueca Heura aconseguí una important victòria, la sisena consecutiva, davant el C. B. El Pilar, que li permet empatar amb el Torrent, Escolàpies i Alcàsser en la primera posició de la lliga. Els suecans que continuen amb baixes, hagueren de comptar amb el reforç dels jugadors del segon equip, que també són líders en 2a provincial, Quique, Morera i Aparici.
El primer quart fou molt igualat, amb domini dels pivots suecans Gedas i Bucys, que amb les seues cistelles permetien mínims avantatges, m. 5: 8-6, i a la fi dels primers deu minuts, 20-16.
El segon quart fou dominat pels de Raül Matoses, que aconseguien un clar avantatge al minut 8: 37-27, amb una gran intensitat defensiva i encert en els llançaments exteriors. Les errades des de la línia de personal, permeteren als del Pilar retallar les diferències. Al descans el resultat era de 38-32.
Al tercer quart els suecans tornaren a demostrar el seu bon moment de joc i encert dels seus jugadors exteriors, Mariano, Guille i Jose, que al minut 4 tornaven a marcar diferències: 47-35. Els jugadors visitants no podien parar l’allau ofensiu del C. B. Sueca-Heura, que pràcticament sentenciava el partit a la fi del quart: 62-42.
L’últim quart fou més igualat, amb el Pilar intentant retallar les diferències, però els suecans controlaren el partit, amb els triples de Jose, Carles i Morera, i les cistelles de Mihai que mantingueren la diferència fins a l’últim minut del partit, amb un parcial de 20-19.
Jugaren: Mariano 8, Guille, 6, Jose 23, Mihai 9, Gedas 12, Bucys 12, Carles 3, Bruno 2, Quique 3,Morera 3, i Aparici 2.