Resultats de la Jornada 24 i 25 de Febrer 2018

Sènior A
SÈNIOR AUTONÒMIC
C.B SUECA-HEURA  86  -  C.B ÈNGUERA   54

El C.B Sueca Heura aconseguí una gran victòria, davant el C. B.Énguera, un rival que sempre paratica un joc molt agressiu i que s'aprofita de la seua millor condició física, pel que fa al joc interior, al quan els suecans contestaren amb un gran percentatge en els llançaments trriples (10) i la intensitat defensiva en molts moment de l'encontre, davant un públic que ompli el pavelló de les Olivertes i que reconegué el bon moment de l'equip suecà, que comptà amb els júniors Guillem i Àlex per tal de cobrir les baixes de Guille, Gedas i Voro.
El primer quart fou dominat per l'equip entrenat per Raül Matoses, amb una gran defensa i pressió per tota la pista i molt d'encert en els llançaments triples Minut 5: 12-3, m7: 21-7, I a la fi dels 10 primers minuts el marcador ho deia tot: 27-11.
Al segon quart, l'equip visitant intentà reaccionar, però només aguantà 3 minuts: 28-15., l'avantatge es mantingué fins el minut 6: 33-19, en què els suecans amb 4 triples consecutius de Jose, Erik i Mariano deixaven el marcador al descans amb 49-23 i quasi sentenciat el partit.

El tercer quart fou controlat pels suecans, amb un destacat Bucys que dominava els taulers, amb la bona direcció de Mariano i l'encert amb els triples d'Erik: m4: 51-28, m7: 62-36, i a la fi del parcial: 72-38.

L’últim quart fou més igualat, amb molts minuts per als júniors del C..Sueca-Heura, Guillem i Àlex que demostraren la seua progressió i qualitat. Després d'un parcial de 6-0, al minut 3 del partit, amb el màxim avantatge del partit: 78-38, els jugadors visitants retallaren les diferències amb un joc més agressiu i s'arribà a la fi del partit amb el resultat de 86-54
Jugaren: Mariano 5, Jose 29, Mihai 7, Erik 12, Bucys 8, Carles 6,  Bruno 7, Miquel, 2, Àlex 7, i Guilllem, 3