Resultats de la Jornada 10 i 11 de març de 2018

Sènior Autonòmic
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA-HEURA  77 - C.B ALCÀSSER  61

El C.B Sueca Heura aconseguí una gran victòria, davant el C. B. Alcàsser que era colíder amb el Torrent i l'equip suecà ocupava la 3a posició. Amb el triomf dels de Raül Matoses, era la classificació, a falta de 5 jornades (5 finals) és la següent: 1r C.B. Torrent, 2n C.B.Sueca-Heura i 3r l'Alcàsser (els dos a una victòria del líder). Recordem que el campió puja directament a 1a nacional i el segon juga una lligueta d'ascens.

El partit fou molt emocionant, amb un pavelló de gom a gom, amb les dues aficions animant els 40 minuts de joc, que demostrà la importància de l'encontre que s'inicià amb molta igualtat, amb dos plantejaments molt diferents per part dels dos equips. Els visitants, amb un joc interior molt superior i que aconseguia dominar els taulers, i els suecans amb una defensa molt agressiva i encert en els seus llançaments. Les faltes personals foren determinants ja que alguns jugadors suecans, com Jose, no pogueren ajudar l'equip amb la seua anotació, i hagueren de ser altres companys, com Carles, els que agafaren el relleu. A la fi del primer quart, 16-18 a favor de l'Alcàsser.

El segon quart fou decisiu per canviar la dinàmica del partit, amb una gran defensa suecana, amb Miquel i el capità Gedas controlant el rebot, i amb la magnífica direcció del base Mariano, ajudat per la intensitat de Mihai, que deixaren en només 9 punts a un dels millors equips de la categoria. Les errades en els llançaments lliures de l'equip visitant fou també determinant per tal que els suecans arribaren al descans amb avantatge i un marcador de 32-27.

Al tercer quart els dos equips intentaren imposar el seu ritme de joc, provocant moltes faltes personals i la falta de recanvis en la banqueta suecana (continuen lesionats Guille i Voro), que acusaven l'esforç del segon quart. Els triples de Mariano, Carles, Erik i Gedas contrarestaven les cistelles sota els taulers de l'equip local, que guanyava el parcial amb 19-20 i s'apropava al marcador: 51-47.

L'últim quart fou molt emocionant, ja que a banda de la victòria també estava en joc el bàsquet average (en l'anada els suecans havien perdut de 8 punts). El jugador més destacat del partit, Mariano, que a més fou el màxim anotador, controlà el ritme de joc i poc a poc s'aconseguia el primer objectiu, el de guanyar l'encontre i després recuperar el bàsquet average: m.4: 60-47. Els visitants intentaren recuperar la diferència: m.6: 60-50, m8: 68-57, però en en eñs últims minuts, amb un gran encert de Jose. Mariano i Gedas, amb contraatacs, triples i rebots, aconseguien el màxim avantatge: 77-61, amb un parcial de 9-4.
Jugaren: Mariano 21, Jose 8, Mihai 16, Gedas 16, Erik , Bucys ,Miquel 4,  Carles 7,  Bruno i Quique.