Resultats de la Jornada 24 i 25 de març de 2018

Sèniors B
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA-HEURA  74 - C.B ALDAIA  56

El C.B Sueca Heura aconseguí una nova victòria, davant el C. B. Aldaia, en un partit  clarament  dominat pel suecans, llevat del primer quart que fou molt igualat, amb domini de l'Aldaia sota els taulers i amb moltes errades en els llançaments del de Raul Matoses. Resultat: 16-19.
Al segon quart, poc a poc, i amb una forta defensa de l'equip suecà que anava controlant l'encontre, m.5: 27-25. Amb la bona direcció de Mariano, els rebots del capità Gedas i Miquel s'arribaca al descans amb avantatge clar: 41-29.
El tercer quart fou dominat pel C,B.Sueca Heura que amb els triples de Jose deixava quasi sentenciat el partit 64-42.
A l'últim quat l'entrenador suecà apropità els minuts que quedaven per fer rotacions a la banqueta, tot i tenint en compte que al dia següent s'havia de disputar un partit ajornat.

Jugaren: Mariano , Jose , Mihai , Gedas , Erik , Bucys , Miquel  Carles , i Quique.

C.B ESCOLÀPIES  70 - C.B.SUECA-HEURA 66

A falta de tres jornades per finaltzar la lliga, i després de disputar un encontre un dia abans, els suecans no pogueren guanyar una de les finals que es quedava per tal d'aconseguir l'objectiu de l'ascens.
El partit fou molt igualat fins l'últim segon, amb dos equips que no aconseguien assolir el seu millor joc. L'Escolàpies, quart classificat,demostrà que en esta lliga no hi ha rival fàcil i que la regularitat és important. Els parcials de l'encontre ho diuen tot: 17-15, 20-19, 13-13 i 20-19.
En moments puntuals del partit, els suecans tingueren la possibilitat d'aconseguir un major avantatge, però les errades en els llançaments, els triples locals i la mala selecció d'estos ho impediren.
A falta només d'un minut, el C.B.Sueca-Heura guanyava per un punt 59-60, però una pèrdua de baló i dos cistelles consecutives dels de València, deixaven el marcador en un ajustat 65-64. En els llançaments lliures estiguern més encertats els locals que aconseguien un màxim avantatge a la fi de l'encontre: 70-66.

Jugaren: Mariano , Jose , Mihai , Gedas , Erik , Bucys , Miquel  Carles , i  Jover.