Festa Sopar de Final de Temporada del Club 9/06/2018

Sopar Festa Final del CBS
La família del Club Bàsquet Sueca celebrà dissabte passat, amb un sopar de germanor, el final de la temporada 2017-2018, en què es va retre homenatge al jugador Philipe i on es repassaren els moments viscuts de tots els equips del club.
El president de la nostra entitat, Miquel Furió, agraí la col·laboració de les famílies, entrenadors, jugadores i jugadors, junta directiva, entitats comercials (Heura, Etiart, Fustes Bonet, Qualydent, Publival, Cafés Hervás, Clínica Julia Laliga, El Nuvolet i La Beata Inés; a les entitats públiques com la diputació, conselleria d'educació i ajuntament de Sueca. I va fer un resum de totes les activitats que realitza el nostre club, no solament esportives i competitives, sinó també lúdiques, formatives (programa de tecnififcació, xarrades primers auxilis, etc.), inclusives i d'integració (conveni la fundació SASM). L'alcadessa de Sueca, Raquel Tamarit destacà els valors no solament esportius, sinó socials de la nostra entitat i ens encoratjà a seguir treballant pel nostre poble.
A continuació tots els equips pujaren a l'escenari on van rebre elm reconeixent de tot el club i especialment els campions de la seua categoria, el benjamí mixt preferent Clínica Laliga, i el sènior provincial Etiart, i millor jugador de la categoria, Carles Sala.
Des del C.B. Sueca també volem agrair la cessió del cau faller de la Bernat Alinyo, a l'empresa ICFC, que també col·laborà amb els seus productes (gelats) i a Manuel Granell pel muntatge audiovisual.