Notícies del Club

Partit amistós - CB Sueca Heura - CB Moncada

La propera setmana comença la temporada per als equips sèniors i júniors del club, i al llarg del més d'octubre la resta d'equips de l'escola.

El primer equip, el C.B. Sueca-Heura disputà el passat cap de setmana, al pavelló de les Oliveretes un nou partit amistós de cara a la preparació per al primer partit de lliga a la primera divisió nacional, davant el C.B. Montcada. Cal dir que la competició en esta categoria està formada per dos grups, i els suecans juguen la primera fase en el grup B, amb equips de València i Alacant (Lucentum, Benifaió, Xàtiva, Mutxamel, Adesavi, Ontinyent,Picanya, Montemar, Calp, Petraher i la Vila), els sis primers disputaran l'ascens a la lliga EBA i la resta es jugaran la permanència amb els últims classificats del grup A.

Pel que fa al partit, cal dir que el C.B.Sueca demostrà que està a punt per començar una lliga exigent, i així ho demostrà davant un rival, el C.B. Montcada (també de 1a nacional) que no donà mai per perdut el partit, que fou molt disputat, però sempre controlat pels de Raül Matoses, que guanyaren per 65-53 (32-27 al descans).

L'equip compta amb la majoria de jugadors de la temporada passada (Guille, Jose Boix, Mariano, Mihai, Carles Grau, Bucys, Gedas, Voro Boix), amb la incorporació del veterà pivot suecà, Antoni Bolufer, dels joves jugadors suecans Joan Palacios (ex Benifaió) i Carles Marín (ex Pamesa) i del base de Tavernes, Quique Company. 1r Entrenador: Raül Matose, 2n entrenador: Toni Alemany.

 

Des del club Bàsquet Sueca volem donar l'enhorabona al jove Adrià Sanz Esteve, a la seua família i als seus entrenador,  ja que ha estat preseleccionat per a la selecció autonòmica valenciana, en categoria aleví.