Resultats 14-10-2018
Horaris 181014

1a Nacional Sènior Masculí

C.B. CALP  74 - C.B SUECA-HEURA 65

El C.B. Sueca-Heura retorna a la primera nacional i el primer partit es disputà a Calp, on no pogué debutar amb victòria. Els de Raül Matoses, amb les baixes dels pivots Gedas i Bolufer, i del base Guille, acudiren a terres alacantines amb el reforç dels júniors Carles Marin i Adrià Ortells.

Al primer quart, els joves jugadors suecans eixiren poc concentrats, amb molts nervis i imprecisions, la qual cosa fou aprofitada per l'equip local, molt encertat en els llançaments triples i amb una zona que no saberen atacar els de Matoses. M.6:17-7, m.10: 30-16.

Al segon quart, l'encert de Joan i Mihai i una gran defensa,  permeteren reduir les diferències: m.5: 32-26, amb un parcial de 10-2 favorable al C.B. Sueca-Heura. El bon joc dels suecans es mantingué fins al descans, deixant als de Calp amb només 8 punts: 35-34.

El tercer quart fou molt igualat fins el minut 7:44-43, però altra vegada la zona local i les faltes personals (16 en contra dels locals i 30 en contra dels suecans) acabaren  amb les esperances visitants, amb un parcial d'11-1: 55-44.

A l'últim quart, els locals saberen mantenir les diferències al marcador i els triples de Jose no foren suficients per tal d'apropar-se al marcador. M.5: 61-53, m.8: 67-58, i a la fi: 74-65.

Jugaren: Mariano (1), Jose (20), Carles (2) , Joan (16), Mihai (6), Bucys (2), Voro (2), Quique (9), Carles M (4) i Adrià (3)