Sènior  A
Horaris

1a NACIONAL

C.B. SUECA-HEURA  65 - C.B. PETRAHER VALÈNCIA  87

El C.B. Sueca-Heura no pogué guanyar el primer partit com a local, amb les baixes de Gedas i Voro, en un pavelló ple de gom a gom, davant el C.B. Petraher de València, conjunt més experimentat en la categoria i amb jugadors de la pedrera del València Bàsquet.

L'inici del partit fou molt vibrant, amb uina gran defensa individual dels suecans i un gran encert en els llançaments triples. M. 6: 17-11, m8: 20-11.  Però poc a poc els visitants reaccionaren i en els dos últims minuts contestaren també amb triples i un parcial de 2-9.

El segon quart començà també amb domini suecà, m3: 27-23, però les faltes personals i les pèrdues de balons feren que el Petraher capgirara el marcador: m5: 29-32. Els triples de Jose permetien equilibrar el partit, però les errades en els llançaments lliures foren un nou entrebanc per als suecans: m6: 33-32, m7: 35-38. Quan semblava que es podia arribar al descans amb un marcador igualat, tres triples dels visitants deixaven un resultat complicat per als de Raül Matoses: 39-50.

El gran encert de Jose i Joan en el tercer quart feia pensar en la reacció suecana: 45-52 al minut 2, , m5: 49-57, m7: 52-59, però els de València imposaren el seu joc més físic i aconseguiren molts cistelles per faltes personals dels suecans. I així, al minut 9, amb un parcial de 0-18 aconseguien el màxima avantatge. A la fi del tercer quart, 54-69.

A l'últim quart, els visitants administraren el seu avantatge amb una defensa pressionant i recuperant molts balons perduts perduts pels suecans, que ja no tingueren capacitat de reacció i estigueren poc encertats en els llançaments, amb un parcial d'11-18.

Jugaren: Mariano, Jose, Carles, Bucys, Joan, Quique, Alberto, Mihai, Guille i el júnior Carles Marín.