Sènior A
Horaris

1a Divisió

C.B SUECA-HEURA  59  - C.B. MUTXAMEL 51

Segona victòria consecutiva del C.B. Sueca-Heura davant el C.B. Mutxamel, equip molt físic i que era un dels pocs imbatuts de la categoria.
Al primer quart, els d'Alacant imposaren el seu joc controlat, amb domini sota els taulers i amb un marcatge especial sobre els llançadors suecans que no aconseguien anotar amb facilitat. M.4: 3-8, m.7:3-12. Dos triples de Gedas permetien que l'equip entrenat per Raül Matoses retallara les diferències al marcador: 9-14, al minut 8, i a la fi del quart: 12-18.
Al segon quart, el joc suecà no millorava en atac, amb moltes errades en contraatacs, i cistelles sota els taulers, que permetien que els visitants aconseguiren poc a poc distanciar-se al marcador, m. 4: 14-25, m.7: 17-28, i al minut 9, aconseguien un clar avantatge: 17-33. Una jugada de 2+1 de Gedas deixava el marcador, al descans, amb un 23-36.
L'inici del tercer quart feia pensar que el partit estava decidit, amb dos cistelles consecutives, dels de Mutxamel, m.2: 23-40. La reacció suecana es produí amb un canvi de defensa, una zona 2-3, amb jugades de 2 contra 1, que permetien recuperat molts balons i , ara sí, finalitzar amb cistella molts contraatcas, tot i provocant faltes personals. M.5: 27-40, m 7: 36-46. L'encert en els llançaments també millorava, i davant un públic cada vegada més animós, semblava que començava un nou encontre: 41-47 a la fi del tercer quart.
A l'últim quart era evident que eren els suecans eren els que havien sabut administrar millor la banqueta i jugaven amb un nivell defensiu superior als d'Alacant. M.4: 44-47. Un triple de Mariano i una cistella de Carles Grau, permetien que la diferència al marcador es quedara en un punt, al minut 6, amb un 49-50. Els últims quatre minuts foren de clar domini suecà, amb una gran defensa i que acabà amb un parcial de 10-1 favorable als suecans, amb triples de Jose i Guille que deixaren el marcador amb el 59-51 final.
Jugaren: Mariano, Carles Grau, Jose, Joan, Gedas, Guille, Miquel, Carles Marín, Manfred, Alberto i Quique.