Resultats
Horaris

1a DIVISIÓ

C.B. PICANYA  75 -  C.B SUECA-HEURA 76

El CB. Sueca-Heura aconseguí la tercera victòria consecutiva, esta vegada a la pista del Picanya, en un encontre que es decidí en la pròrroga.

El primers minuts del primer quart foren de clar domini suecà, molt concentrat i encertat tant en defensa com en atac. Així, al minut 5 el resultat era de 2-11, favorable als de Raül Matoses, amb cistelles del capità Gedas, Jose i Carles. Els locals no tardaren en reaccionar amb un parcial de 17-2, i a la fi dels primera 10 minuts el resultat era de 19-13.
Al segon quart, en un minut, amb triples de Jose i Quique, els suecans empataven el partit, 19-19, però altra vegada la irregulatitat en el joc i la major intensitat dels locals feien que tornaren a dominar en el marcador: m6: 30-21, i al descans: 37-31.
El tercer quart fou igualat fins els últims minuts, en què els de Picanya estigueren més encertats en els llançaments i s’aprofitaren de les errades dels suecans que veien que la victòria es tornava a complicar. M. 5 43-39, i a la fi del quart: 57-47.
Però com està passant als últims partits, i a pesar de les baixes i eliminacions per personals, el C.B. Sueca-Heura, amb zona-pres i zona 2-3, començà a retallar les diferències. M. 2: 57-51. Com comentàvem, amb una gran defensa, els suecans aconseguien posar-se per davant a falta d’un minut: 59-61. Els locals empataren en els últims segons, però una decisió molt controvertida dels àrbitres en l’última possessió dels suecans, assenyalaven una personal en atac de Jose i anul·laven la cistella, i s’arribava a la pròrroga, amb 61-61.
En el temps afegit, els suecans estigueren més encertats, amb cistelles de Guille, Gedas i Jose, que deixaven el marcador, al minut 4 amb un clar 67-74. Però el des Picanya no donaren el partit per perdut, i amb un triple i dos llançaments de personal, posaren un inquietant 72-74 en els últims segons, però no fou suficient i els suecans acabaren guanyant per 75-76.

Jugaren: Mariano, Quique, Carles G., Jose, Joan, Gedas, Guille, Miquel i el júnior Adrià.