resultats
horaris 02/12/2018
1a DIVISIÓ SÈNIOR MASCULÍ

C.B. LUCENTUM  77 - C.B. SUECA-HEURA  73

El CB. Sueca-Heura no pogué tornar de terres alacantines amb una nova victòria, en un partit molt igualat, davant un dels líders de la categoria, que es decidí en els últims 2 minuts.

Els suecans hagueren de disputat l'encontre amb les baixes dels pivots Gedas, Alberto i Manfred, per la qual cosa l'entrenador Raül Matoses modificà els sistemes en atac, i intentà controlar el ritme de joc, amb més dinamisme i una bona selecció en els llançaments exteriors.
Així al minut 4 el resultat era de 7-8, amb triples de Joan (l'únic jugador interior). La igualtat es mantingué al llarg de tot el quart: m7 13-14. final 22-19, amb  triple de Jose.

Al segon quart, els jugadors del Lucentum començaren dominant el joc interior i estigueren molt encertats en els seus llançaments, i així al minut 3, el resultat era  31-19 (amb un parcial de 9-0). La reacció suecana vingué gràcies a l'encert en els llançaments triples de Jose: m.5 31-25. Això donà confiança als jugadors del C.B. Sueca-Heura, que tornaven a avançar-se al marcador al minut 9. 35-36, i arribar amb avantatge al descans, amb un nou triple de Mariano: 38-41.
A l'inici del tercer quart l'equip local tornà a capgirar el marcador, tot i provocant personals que els permetia aconseguir cistelles,mentre que els suecans eren incapaços d'anotar, i així al minut 4: 47-41. Però de nou l'encert, gràcies a la defensa pressionant dels suecans, les cistelles de Jose i Guille, fou decisiu per tal d'empatar el partit al minut 6: 49-49. Els últims minuts del quart foren dominats pels alacantins que, amb dos triples, deixaven un marcador preocupant: 60-51.
A l'últim quart, amb 2 triples de Jose i cistella de Guille s'arribava a un 60-59 al minut 2..Minut 6: 66-62. Els dos minuts següents foren els més destacats de l'encontre, amb un clar domini en defensa i en atac dels suecans (amb un cent per cent d'efectivitat), que es posaven per davant al marcador: 66-70. Però decisions discutibles de l'arbitratge, encert local i errades dels suecans deixaren escapar una victòria en un gran partit: 77-73.

Jugaren: Mariano, Carles Grau, Jose, Joan,  Guille.  Mihai , Quique, Erik, i el júnior Carles Marín.

EL CLUB DE BÀSQUET SUECA PARTICIPA EN  EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

El Club de Bàsquet Sueca s´ha unit als diferents que durant el cap de setmana han tingut lloc a la nostra ciutat

El diumenge 25, dia de la commemoració,  l´equip sénior femení junt amb l´equip rival i àrbitres, van saltar a la pista amb una samarreta morada amb l´inscripció de “prou”. També es va guardar un minut de silenci en memoria de les víctimes.

D´aquesta manera el club de bàsquet s´ha adhereix a aquesta data amb un partit de lliga que va guanyar per només un punt (38-37) al Barri del Crist de València.

PRESENTACIÓ EQUIPS DEL CLUB BÀSQUET SUECA

LA PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA I EQUIPS  DEL CLUB BÀSQUET SUECA PER A LA TEMPORADA 2018-2019 SE CELEBRARÀ DIUMENGE, DIA 2 DE DESEMBRE, A LES 10:15 HORES AL PAVELLÓ COBERT DE SUECA.