sèniors
HORARIS

1a  DIVISIÓ NACIONAL
C.B. SUECA-HEURA 71 - C.B. ONTINET ONTINYENT  88

El C.B. Sueca-Heura li plantà cara al líder destacat de la categoria, el C.B. Ontinet d'Ontinyent, que compta amb jugadors semiprofessionals i amb molta experiència en categories superiors. Els suecans eixiren molt concentrats, amb molt d’encert i foren capaços de guanyar el primer quart, 25-21. En la segona part es mantingué la igualtat fins els últims minuts i es veieren jugades de gran qualitat per part dels dos equips. Al descans, el resultat era de 41-49.

En la segona part, els visitants controlaren el ritme de joc, més físic i saberen administrar l’avantatge fins els últims minuts de l’encontre.
Jugaren: Mariano, Jose, Carles, Joan, Toni Bolufer,  Mihai, Guille, Quique Cortés i el júnior Carles Marín.

1a DIVISIÓ NACIONAL
C.B. MONTEMAR ALACANT  87  - C.B SUECA-HEURA 81

El C.B. Sueca-Heura disputà en menys d'una setmana dos partits i amb baixes sensibles en l'equip, viatjant a terres alacantines amb només 7  jugadors de la primera plantilla, reforçat amb jugadors del B, C i júniors. I a pesar d'aquest contratemps, els suecans dominaren l'encontre fins arribar a la pròrroga.
El primer quart fou controlat en tot moment per l'equip de Raül Matoses, amb una gran defensa i un gran encert en els llançaments de tres (5 en el quart), que donaven un avantatge de 14-21. El segon quart fou un dels millors disputats pels joves jugadors suecans en tota la temporada, amb un gran  percentatge d'encert en els llançaments de 2 i de 3 (5 en el quart). Al descans el resultat era favorable als suecans: 31-48 (amb un parcial de 17-27). Al tercer quart, els de Montemar pujaren la seua intensitat defensiva  i s'aproparen al marcador, amb un parcial de 24-19: 55-67. Al 4r quart, les faltes personals (44 assenyalades als suecans i 21 als locals en tot el partit) foren decisives per tal que el Montemar arribara amb opcions a la fi dels 40 minuts. Foren 4 jugadors eliminats per personals que deixaven un marcador igualat a falta de 10 segons: 72-72. Dos llançaments lliures fallats pels suecans portaren l'encontre a la pròrroga, on ja sense recanvis a la banqueta, el Montemar acaba guanyant  el partit per 87-81.

Jugaren: Mariano, Jose, Guille, Mihai, Joan, Carles Grau -primer equip, el júnior Carles Marín i Luján, i els jugadors del B i C, Carles Sala i Sergi Penadés.