Notícies del club 22 i 23 de Desembre; Resultats.

Bon Nadal
Infantils
Resultats
C.B SUECA-HEURA 64- C.B CALP 74
El C.B. Sueca deixà escapar una victòria a l’últim quart de l’encontre, on el C.B. Calp, tercer classificat, demostrà la seua veterania i la seua superioritat física..
El primer quart comencà amb un clar domini visitant, controlant el ritme de joc i anotant anotant amb facilitat, mentre els suecans no sabien atacar la defensa del Calp, i així al minut 5, el resultat era de 2-10. La reacció del C.B. Sueca-Heura vingué des d'una millora defensiva, amb més pressió sobre el baló i l'encert dels llançaments triples de Jose i Joan, minut 8: 12-12, i a la fi: 14-18.
Al segon quart, el C.B. Calp augmentà la seua diferència al marcador, amb el mateix joc que a l'inici del partit, m2: 16-24. Els jugadors entrenats per Raül Matoses no se'n vingueren avall, i amb més intensitat defensiva, i amb dos jugadors destacats en atac com Joan, amb 3 triples i Guille, foren capaços d'igualar l'encontre: m. 5: 24-24, i posar-se per davant al descans: 33-30.
El tercer quart fou molt igualat en els primers  minuts, on Jose recuperava el nivell d'encert en els seus llançaments, mentre que el Calp sempre contestava amb el mateix encert: m3: 36-34,, m6.41-39. Dos cistelles de Jose i Guille, amb 2 bones defenses i ràpids contraatacs, deixaven el marcador en un clar 46-39 per als suecans. Però un falta personal en un llançament de 3, protestada pel suecans fou castigada amb 4 llançaments  per als visitants que tornaven a igualar el marcador: 45-43. Ens els últims minuts del quart, el recuperat pivot suecà, Alberto Bolufer, amb cistelles sota el tauler tornava a marcar diferències: 51-43.
A l’últim quart, l’equip visitant imposà un ritme de joc diferent, amb més pressió, i amb un gran encert en els llançaments triples (3), que no saberen contrarestar els joves jugadors suecans, amb pèrdues de baló, i amb un arbitratge que permetia el joc dur del Calp, i a més castigava l’equip suecà amb moltes faltes en atac, antiesportives i tècniques per les protestes. Aquesta combinació de factors provocà un parcial  de 14-31 que li donà la victòria al C.B. Calp.
Jugaren: Carles Grau (6), Jose (18), Mihai (6), Guille (14), Joan (16), Quique, Bolufer (4), Carles Marín, Aparici i Sergi.
 

EL CLUB BÀSQUET SUECA DESITJA A TOTA LA COMUNITAT ESPORTIVA DE SUECA UNES BONES FESTES DE NADAL I UN 2019 PLE DE FELICITAT I  ESPORT.