Tecnificació Benjamí
Pròxima Jornada

1a  DIVISIÓ NACIONAL

C.B.SUECA HEURA 81- C.B XÀTIVA 86

El C.B.Sueca-Heura i el C,B. Xàtiva disputaren un gran encontre, molt igualat, on els 48 punts del jugador suecà, Jose, (10 triples), no foren suficients per a derrotar l'equip de la Costera, que acabà guanyant el partit per xicotets detalls i que es decidí als últims segons.
El primer quart fou molt igualat, amb domini inicial de l'equip visitant que es mostrà més encertat en els llançaments exteriors i que controlava el joc interior. M. 4: 4-10. La reacció dels de Raül Matoses es produí gràcies a una defensa més agressiva,  als triples i contraatacs que acabaven  de Jose, i amb una cistella de Guille es posaven per davant al marcador: m8: 16-14. Les errades en els llançaments lliures deixaven el parcial en un igualat 17-18.
Al segon quart, el Xàtiva aprofità els canvis en la banqueta per a tornar a dominar el joc sota els taulers, i defensar mas intensitat. Els triples de Jose i ara sí, els llançaments lliures convertits pels suecans, permetien mantenir l'equilibri al marcador: fins el minut 5: 27-27. Al descans l'equip visitant aconseguia distanciar-se altra vegada: 38-44.
El tercer quart fou clarament dominat pel C.B. Sueca-Heura, amb una bona defensa, amb recuperació de molts balons, tot i provocant personals que permetien anotar amb facilitat i deixar als de Xàtiva amb només 14 punts. M. 4 52-49, L'esforç passà factura als suecans i  al minut 9 el resultat era de  55-53, i a la fi del quart: 57-58.
A l'inici de l'últim quart els dos equips jugaren amb molta intensitat, molt encertats i mantenint la igualtat al marcador: m.4: 65-64, m6: 71-72, m7: 73-74. Les faltes personals i els problemes físics dels pivots del C.B. Sueca-Heura permeteren que els de Xàtiva aconseguiren un mínim avantatge que mantingueren fins l'últim minut, m. 8: 73-78, m.9: 75-81. Dos triples de Jose en els últims segons deixava el marcador en 81-83, però una pèrdua de baló i l'encert en els llançaments lliures dels visitants foren decisius perquè els de Xàtiva guanyaren per 81-86 en un partit molt emocionant.
Jugaren: Carles Grau (4), Guille (11), Joan (3), Jose (48), Gedas (3), Quique (2), Mihai (6), Bolufer (2) i Carles Marín (1).

TECNIFICACIÓ FEDERACIÓ VALENCIANA DE BÀSQUET
Diumenge passat se celebraren al pavelló de les Oliveretes de Sueca unes jornades de detecció de jugadores i jugadors per al programa de tecnificació, en categoria benjamí, que organitza la FBCV, l'Ajuntament de Sueca, i amb la col·laboració del C.B. Sueca. Del nostre club forern seleccionades i seleccionats: Marina Lletí, Júlia Laliga, Òscar Císcar, Àlex Lletí i Adrià Espert. Enhorabona!