Resultats Jornada
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C,B, ONTINYENT  82  -  C.B SUECA- HEURA  62

El C.B. Sueca-Heura no pogué aconseguir la quarta victòria consecutiva davant el nou líder de la categoria, el C.B. Ontinyent, que a falta de 2 jornades perquè acaba la primera fase de la lliga, es jugava una de les posicions en la lligueta d'ascens a l'EBA. Els suecans tenen altres objectius i ja tenen consolidada la 8a posició per tal de disputar la lligueta de permanència.

Des del primer minut, l'equip local eixí amb més intensitat, dominant el joc exterior i controlant el ritme de joc, sense que hi haguera el mateix nivell per part de l'equip suecà com als darrers partits. Així, després d'un igualat 5-6 al minut 3, es passà a un 17-11 al minut 6, i a la fi del primer quart: 24-17.

Al segon quart, l'Ontinyent continuà dominant l'encontre, amb un gran percentatge d'encert en els seus llançaments, mentre que els suecans fallaven molts llançaments i no controlaven el rebot defensiu. Així, al minut 4: 38-21. La reacció dels de Raül Matoses es produí en els dos minuts següents amb un destacat Carles Grau que reduïa l'avantatge: 38-27. Però els triples locals i la profunditat de banqueta acabaren amb la tímida reacció suecana. Al descans: 49-33.

Al tercer quart, els joves suecans, Joan, Carles i Quique intentaren retallar la diferència, m.4: 65-52, però l'Ontinyent controlava el ritme de joc i mantenia l'avantatge: 60-46.

A l'últim quart, els triples de Gedas , Jose i Mihai, m5: 69.55,  no foren suficients per a derrotar un equip que demostrà el seu lideratge a la categoria. A la fi la diferència fou de 20 punts: 82-62.

Jugaren: Jose, Carles Grau, Quique, Joan, Gedas, Manfred, Mihai, Voro i Sergi Penadés.