Alevins
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. LA VILA  65  - C.B SUECA-HEURA  78

El C.B.Sueca-Heura aconseguí una victòria molt important, la segona consecutiva en la lliga de permanència, davant  el C.B. La Vila i lidera el grup 1 a falta de 4 jornades per a finalitzar el campionat.

Els primers minuts del partit foren dominats per l'equip local que només li valia el triomf davant el suecans. Així al minut 3 el resultat era d3 8-3. L'equip entrenat per Raül Matoses intensificà la seua defensa, recuperant molt balons i aconseguint cistelles en ràpids contraatacs i encert en els llançaments de Guille i Jose. Al minut 6 s'aconseguia l'empata a 8, i el quart finalitzava amb un igualat 15-17.

Al segon quart l'equip suecà, amb uns inspirats Jose i Joan amb 4 triples, aconseguien distanciar-se al marcador, m.4: 20-25, m7: 24-33, per arribar al descans amb un resultat favorable de 31-39.

L'inici del tercer quart fou dominat pel suecans, amb els dos jugadors més destacats del partit, Jose i Joan que deixaven el marcador al minut 3: 35-49. Els alacantins reaccionaren i retallaren les diferències al minut 6: 41-49, m8 46-53 però Carles, Manfred i Guille mantingueren les diferències fins a la fi del quart: 51-57

L´últim quart començà amb triple de Carles que donava confiança als companys i amb la força de Mihai es trencava el partit al minut 5: 56-67. Els suecans mantingueren el control del partit i ampliaren les diferències fins el 65-78 final.

Jugaren: Jose, Guille, Carles, Mihai, Manfred, Joan, Quique, Quique Cortes i Sergi Penadés.