Resultats Jornada
Horaris

1a Divisió Nacional
C.B.Sueca-Heura 76- C.B. Montcada 77
El C.B.Sueca-Heura i el C.BMontcada disputaren un dels partits més emocionants de la temporada, amb pròrroga inclosa i que es decidí en els últims segons.
Els dos equips es trobaven invictes en esta fase de permanència, i foren els suecans els que començaren amb més intensitat i encert. Els visitants no podien parar el joc dinàmic dels locals i fallaven cistelles fàcils. D’un 8-6 al minut 5 es passa a un clar 20-6 a la fi del primer quart, amb Jose i Mihai com a jugadors més destacats.
Al segon quart es mantingué el domini suecà, però les errades en els llançaments lliures i el major encert del Montcada permeteren que estos reaccionaren i retallaren les diferències al descans:37-28.
Al tercer quart l’equip visitant, amb més banqueta i amb un joc més físic, anava imposant-se i a més retrobà l’encert  en els llançaments lliures i acabà guanyant el quart.M. 6 42-40, i en l’últim minut es posaven per davant 48-50.
L’últim quart fou molt igualat, amb intercanvi de cistelles i cap equip imposava el seu ritme de joc. Els suecans, amb molts jugadors carregats de personals arribaren a empatar el partit en els últims segons.
En la pròrroga, el Montcada començà dominant i no permetia cistelles fàcils del suecans, amb jugadors eliminats i poc encertats en els llançaments.
Amb 76-77 finalitza l’encontre en un pavelló de gom a gom, també amb molt de públic de Montcada, que no deixà d’animar els jugadors suecans.
Jugaren: Jose, Carles, Quique, Mihai, Manfred, Joan, Gedas, Mariano, Erik i Miquel.