Sèniors
Horaris
Horaris Casa
C.B. SUECA HEURA-FUSTES BONET 53 - C.B XÀTIVA 70

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet començà la temporada amb una derrota davant un equip molt físic i amb jugadors amb molta experiència en la categoria. Els de Raül Matoses, amb algunes baixes, no pogueren dominar el joc sota els taulers i estigueren poc encertats en els llançaments exteriors i des de la línia de tir lliure.
El primer quart fou molt igualat amb uns inspirats Carles M i Jose, amb 2 triples, i amb una bona defensa, la qual cosa permetia estar en el partit: m5: 9-9. En els últims minuts del quart, els de Xàtiva aconseguien un mínim avantatge: 14-18.
Al segon quart, els de la costera eixiren amb més agressivitat a la pista i amb un gran encert en els seus llançaments. L'equip suecà era incapaç de reaccionar, amb errades en contraatacs i sota el tauler: m3: 14-27, m.7: 16-33. El parcial ho diu tot 2-15. En els últims minuts, l'equip suecà reaccionà i arribà al descans amb un resultat desfavorable: 22-37.
La segona part tornà a ser igualada, però ja amb la dificultar de retallar les diferències al marcador feien molt difícil aconseguir la victòria.
A l'inici del tercer quart els dos equips eixiren amb molta intensitat i això feia que es xiularen moltes faltes personals: m4: 31-45, m7: 34-52. Els de Raül Matoses desaprofitaren els llançaments de tirs lliures, amb un pobre percentatge: 6 de 15, i els de Xàtiva aconseguien el màxima avantatge: 37-57.
L'últim quart també fou molt igualat en els primers minuts: 41-60 (m.4).  Els dos equips no baixaven la seua intensitat defensiva però amb moltes errades en atac. Finalment el parcial fou favorable als suecans per 16-13, i amb el resultat final de 53-70.

Jugaren: Carles Grau (1), Carles Marín (6), Jose (18), Mihai (14), Amir (4), Josep Santamatilde, Guille (6), Toni (2), Josep Oroval (2) i Alberto.