Resultats
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. BENIDORM SERVIGROUP  62  - C-B- SUECA HEURA-FUSTES BONET 80

El C.B.Sueca Heura-Fustes Bonet aconseguí una nova victòria a domicili, a la pista del Benidorm, gràcies a una magnífica segona part, i  on demostrà el bon nivell de joc que tenen els jugadors entrenats per Raül Matoses.
A l'inici del primer quart els dos equips no acabaven d'imposar les seus defenses pressionants i el marcador estava igualat: m.3: 7-7, m.6 11-12. Foren els jugadors locals, que amb un gran
encert  en els llançaments triples (4), els que aconseguiren avantatges clars i dominar a la fi del primer parcial: 25-18.
Al segon quart l'equip suecà intentà retallar les diferències amb l'entrada del pivot Manfred i l'encert anotador de Jose i Carles, així al m,3: 29-17, m 6: 33-30, però no mantingueren aquesta intensitat i el Benidorm aconseguia novament distanciar-se al marcador amb un resultat de 40-31, al descans.
L'actitud dels jugadors suecans, després de passar pel vestidor, canvia totalment en la segona part, amb una gran intensitat defensiva i gran encert anotador. Així, al minut 4, amb un destacat Joan tant en atac com en defensa, el resultat era de 46-43. Mihai agafava el relleu anotador, la qual cosa permetia que els suecans foren els que dominaren l'encontre: m 8: 49-54. Als darrer minuts els triples de Jose ampliaven les diferències: 53-61. El parcial d'aquest quart ho diu tot: 13-30.
En l'últim quart el C.B.Sueca Heura-Fustes Bonet jugà amb molta intel·ligència, tot i mantenint el nivell defensiu i amb un bàsquet control  en atac: m.4 57-67, m.6: 60-70. En els últims minuts, i amb un parcial de 2-10, amb uns encertats Guille, Jose i Carles, els jugadors suecans aconseguien el màxim avantatge amb un resultat de 62-80.

Jugaren: Jose (17), Carles (15), Joan (15), Mihai (9), Guille (13), Miquel (2), Manfred (6), Orobal (2), Benítez (1) i Amir.