C.B. ONTINET-ONTINYENT 67 - C.B. SUECA 72

Partit de màxima rivalitat entre els dos únics equips valencians de la categoria que acabà guanyant el C.B.Sueca, i a més aconseguint el bàsquet average. Els suecans eixiren amb molta intensitat i conscients del que es jugaven després dels resultats de les últimes jornades. Així al primer quart començà amb un 0-7, amb domini del rebot i encert en atac. L'avantatge es mantenia i al segon quart el resultat, gràcies als rebots i anotació de Bruno i Carles, era ja de 16-29. Els locals reaccionaren, tot i aprofitant uns minuts de relaxació suecana, a més d'un major encert dels d'Ontinyent, que retallaren les diferències fins arribar al descans amb un 30-36. Al tercer quart, amb un Bolufer dominador de la zona, el C.B.Sueca aconseguia tornar a distanciar-se en el marcador, 38-54. A l'inici de l'últim quart l'Ontinyent tornà a una defensa zonal que no pogué superar l'equip suecà i tornaren les imprecisions suecanes que veien que l'avantatge anava reduint-se fins arribar a un perillos empat a 60 punts. Amb un triple de Raül, els rebots i cistelles de Carlos Serrano permeteren tancar el partit i aconseguir la 9a victòria que donà tranquil·litat als suecans.
Jugaren: Andreu, Carles, Raül, Carlos, Bruno, Bolufer, Josep, Nardo, Luís, Javi i Gedas.