Alevins N3
Alevins N4
Infantil 3 zonal

Amics Castelló 51  -  C.B. Sueca Vidriola Inmobles 57

El Club Bàsquet Sueca Vidriola Inmobles aconseguí guanyar a la pista del Castelló, gràcies a la bona defensa i estar més encertats en els últims minuts de l’encontre; trenquen així  la dinàmica de derrotes en les últimes jornades. Els de Cristian Crudeli s’allunyen de les posicions de descens a falta de dos partits per finalitzar la lliga.

L'equip suecà eixi a la pista castellonenca amb molta intensitat defensiva i encert en atac. Així al minut 3 el resultat era de 0-6, amb cistelles de Carlos Hortelano (màxim anotador de l'encontre amb 20 punts) i d'Ivan Cubero. L'avantatge es mantingué fins el minut 5: 2-9, i a partir d'este moment els jugadors locals reaccionaren tot i pujar la pressió en defensa, però sense anotar amb facilitat (m.7: 7-13). En els últims minuts s'aproftaren de les errades suecans i pèrdues de balons, per acabar posant-se per davant al marcador: 16-15.

El segon quart començà com el primer, bona defensa i cistelles de Sergio Hernández i triple de Carlos Hortelano, per donar avantatge als de Cristian Crudeli;m.3 : 16-22. Dos triples de Carles Grau i Iván Cubero permetien mantenir la diferència al marcador. M.6: 21-28. L'equip local reaccionaren per tal de reduir l'avantatge dels suecans i arribar al descans amb el resultat de 30-34.

El tercer quart fou dominat per Amics de Castelló que aconseguia un parcial de 8-0 amb 2 triples i cistella de 2 per donar-li la volta al marcador. M.2: 38-34. L'equip suecà no aconseguia reaccionar i solament mantenia la diferència fins el m6: 42-37.Els punts de Dani Muñoz i la defensa permetien que el Castelló no s'allunyara al marcador: m.8: 45-40, i amb un triple de Sergio Hernández s'acabava el quart amb el mateix avantatge: 48-43.

L'últim quart fou molt emocionant, amb un C.B. Sueca Vidriola Inmobles que anà de menys a més, i que deixà en 3 punts solament a l'equip de la Plana, gràcies a una gran defensa i els punts necessaris en moments determinats per acabar guanyant de 6 punts el partit. Així es passà d'un 50-46 al minut 2 a un 51-50 al minut 7, amb poc encert per part dels dos equips.Els últims 3 minuts foren controlats per l'equip suecà, amb un Roberto Malpede molt efectiu que permetia aconseguir un parcial de 0-7 i amb el resultat final de 51-57.

La plantilla del C.Sueca Vidriola Inmobles dedicà la victòria al segon entrenador de l'equip Moisés Sancho, que el mateix dia coneixia la mort de son pare.

Jugaren: Carles Grau 5, Jose Boix, Carlos Hortelano 20, Iván Cubero 5, Roberto Malpede 12, Sergio Hernández 9, Dani Muñoz 3, Arnau Font 3, Vicent Santamatilde, Vicent Vercher i Guillem Soria.