Manual d'acollida Temporada 2023/2024

Manual Acollida

En aquesta nova temporada 2023/2024, volem donar-li més valor al que estem fent. Al club, tenim una escola de bàsquet que creix dia a dia i això ens obliga a totes i tots a millorar en molts aspectes, i el primer és l’organitzatiu que ens permetrà dissenyar un projecte il·lusionant, tant per als jugadors/es com per a les seues famílies que confien en nosaltres per tal de donar-los una educació esportiva basada en uns valors que els ajuden a créixer a formar-se i superar-se.

Amb aquest manual vos presentem el projecte amb el qual estem treballant, que està fonamentat en una estructura organitzativa basada en àrees de treball. Com a novetat, l’àrea d’orientació psicopedagògica, per altra part es potenciarà l’àrea de preparació física, i l’àrea de fisioteràpia La formació serà peça fonamental d’aquest nou projecte, tant amb formació del cos tècnic, com  formació per als jugadors/es amb entrenaments de tecnificació per categories de manera periòdica.

Es millorarà la disponibilitat d’instal·lacions per a realitzar entrenaments de qualitat mitjançant convenis amb col·legis del poble que ens permetran utilitzar les seues instal·lacions, tot i alliberant l’ocupació en les instal·lacions actuals (Oliveretes, Estadi).

Esperem que aquest projecte vos il·lusione tant com a nosaltres. Som família, som bàsquet!