#cbsuecajugaacasa
Benvolguda família del Club Bàsquet Sueca
 
JUGA A CASA AMB EL CLUB! INAUGUREM EL #CBSUECAJUGAACASA
 
Necessitem la vostra col·laboració! Hem preparat una sèrie d’activitats perquè el bàsquet continue unint-nos. I ho farem amb “reptes”.
 
Els reptes, setmanals, estan pensats per a totes les jugadores i jugadors del club, però estan oberts a tota la comunitat esportiva de Sueca.
 

Comunicat Club Bàsquet Sueca

Estimades famílies:

El Club Bàsquet Sueca tot i atenent a les instruccions de Federació Valenciana de Bàsquet, altres organismes esportius i sanitaris, i lAjuntament de Sueca, sobre les competicions esportives i ús de les instal·lacions comunica que queden suspeses totes les activitats del club, entrenaments i competicions des d’aquest dijous, dia 12 de març fins el 31 de març.

Agraïm la vostra col·laboració i seguirem informant per qualsevol canvi en l’evolució de la situació.

senior f

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B.MONTEMAR ALACANT  79  - C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 50

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet acusà les baixes (només comptava amb 5 jugadors del primer equip per lesions, per la qual cosa l'entrenador suecà convocà els jugadors de la pedrera, Luján, Aparici i Martí) i solament pogué aguantar el ritme de joc, amb molta intnesitat, de l'equip local fins l'inici del tercer quart. Els dos equips es jugaven la sisena posició a falta d'un partit perquè finalitze la fase regular de la lliga. 

Sèniors

C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET  82  - C.B HOTELS LA VILA  53

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet es retrobà amb la victòria i se situa en la 8a posició a falta de dues jornades per la finalitzar la lliga classificatòria. L'equip suecà comptava amb moltes baixes per lesió i es reforçà amb jugadors de la pedrera, com Adrià Ortells.

Pàgines