BALANÇ DE LA JORNADA: 4 VICTÒRIES PER 1 DERROTA

Bon balanç per als equips del Club Bàsquet Sueca aquest cap de setmana:

La jornada s'iniciava amb una victòria clara del nostre aleví en el debut en lliga front l'Encarnació per 0-50, amb un bon partit de jugadors com Carles, Adrià, Ángel, Marc, Joan o Daniel entre d'altres.

Més tart, a l'estadi feia el debut altre equip de l'escola, aquesta vegada el benjami, amb un bon partit dels nostres menuts, encara que falta afinar més la punteria de cara cistella, queien derrotats front l'Encarnació per 24-6.

Ja per la vesprada era l'hora del sènior autonòmic, en un partit que cal destacar el retorn d'uns dels millors jugadors que ha passat pel club, Bronius Stropus i la tornada, aquesta vegada a la banqueta rival, del ex entrenador del Sueca a la 1º Divisió Nacional, Pedro Marco. El resultat de 71-60 permet a l'equip situar-se altra vegada a les posicions capdavanteres de la classificació.

El sènior zonal, després de la abultada derrota de la setmana passada en casa front el Cullera, es retrobava amb la victòria en un bon partit front uns dels millors conjunts de la categoría, el Bàsquet Alcàsser. A la fí victòria dels nostres per 50-66.

Per altra banda, l'equip jovenil, que eixia victoriós de la pista del EM Guadassuar per 44-67 i continua amb dos victòries i zero derrotes, líder de la 1º zonal júnior.

- Fotografia del nostre equip benjamí, que a pesar de la derrota s'ha pogut vore un bon ambient de bàsquet, i el més important, hem vist al nostre equip del futur divertir-se dins la pista, i fòra d'ella a uns pares que no paraven d'animar-los. A seguir així !!

bejami.jpg