L'INFANTIL VERD (2000) DEIXA ESCAPAR LA VICTÒRIA FRONT EL DÈNIA (29-43)

Tercer encontre de la temporada i a diferència dels anteriors, hui no hem sabut contrarestar l’estratègia del contrari.
Joc molt lleig i travat, encara que disputat. S’han comés moltíssimes faltes que han interromput contínuament el ritme de partit i açò a la llarga no ha beneficiat els interessos dels locals. Sols s’ha de vore la baixa puntuació del marcador. La primera part ha acabat amb un pobre 15 – 19.
Hem començat molt bé, amb intensitat i seguretat en el rebot i en l’eixida del baló, al remat del primer quart 7 – 1 al nostre favor. A partir del segon quart l’encontre ha sigut més igualat però els nostres continuaven guanyat, fins que ha arribat el nefast darrer quart de la primera part (2 – 9) que ha posat per primera vegada als visitants davant en el marcador.
Al començar la segona part els nostres han eixit a pel partit amb altra actitud i procurant perdre menys balons, amb un parcial de 6 – 0. El següent han canviat les tornes amb un 4 – 6 favorable als visitants però, amb l’Infantil Verd del CB Sueca encara dos punts d’alt al marcador. Tot pareixia indicar què, encara que costaria, podiem guanyar el partit però, no ha sigut així. En els dos últims quarts els nostres han perdut molts balons i han estat poc encertats en el tir, que ens han fet encaixar dos parcials de 2 – 8 i 4 - 10 que al remat ha decantat el partit pels visitants, pot ser amb una diferència enganyosa pel que s’ha vist al terreny de joc (29 – 43).

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: Víctor Moreno, Pau García, Natxo Rubio, José Miguel Martínez, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Marc Aguilar i Carles Marín. Entrenador: Moisés Sancho.

Hem perdut però la temporada acaba de començar i es vol i es pot fer millor, per això es treballa en cada entrenament. Molt d’ànim per als propers partits. El proper dissabte contra el CB. Pego fora, més i millor!!.