INFANTILS: VICTÒRIA CONTUNDENT DEL CBS COPYMAT FRONT EL CB CULLERA (78-33)

Partit corresponent a la 3a jornada de lliga, i segona victòria de la temporada. Partit en un inici molt igualat que no ens permet distanciarmos al marcador,, 7-5 (min.5) . A partit d'eixe moment i fins el descans, pujem la intensitat tant en defensa com en atac, i començen a marcar diferencies 39-15 (min.20) . En els dos primers quarts de la segona part, seguim igual i els endosem un parcial 27-6 al nostre favor, 66-21 (min.30) . Als darrers quarts i fins al final, el cansansi i els rotacions comencen a fer mossa, mantenim aixi i tot els diferències. Felicitar a tots el jugadors, pel treball i l'esforç i destacar especialment, el gran partit del nostre capita Carles, que a banda dels punts, va creixent en el seu rol de líder, ajudant i corregint a la resta de companys.

Jugaren i anotaren pel CBS Copymat, David (5) , Quique (3) , Sergi (8) , Victor (1) , Noe, Joel, Pau (6) , Pere (22) , Carles (28) , Miguel, i l'aleví Adrià (13) . Entrenadors.Toni Alemany i Paco Colechá