INFANTILS: CB SUECA VERD 28 - CB BELLREGUARD 79

El nostre equip infantil (2000) s´enfrotava aquest dissabte a les 9.00 hores al C.B. Bellreguard. Des de l’inici, hem estat com l’oratge, gelats i, en compte de còrrer per entrar en calor, hem deixat que corregueren els altres. El pitjor partit, amb diferència, des de que ha començat la temporada.

Sorprenent, a més a més què, al finalitzar el primer quart amb un parcial 2 – 6, per les cares i ànims dels jugadors, pareixia que anavem 20 punts per sota en el marcador i donavem per perdut l’encontre. Un exemple del que ha passat és què, ens han fet al contraatac uns 60 punts. En compte de tallar aquestes jugades amb falta, com feien els contraris, i pressionar l’eixida de baló, hem tornat a jugar tou,tal i com va ocòrrer la darrera setmana. En quaranta minuts de joc, entre tot l’equip, sols hem fet 10 faltes (i aixó què, dos dels nostres jugadors han acabat amb 3). En ningún moment han atés a les indicacions del nostre entrenador. Passes absurds, conducció de baló, poca confiança en el tir i, ni parlar de la defensa, pràcticament inexistent en tot el partit. El marcador final ho diu tot: INFANTIL VERD (2000) 28 – C.B. BELLREGUARD 79.

Cal recuperar l'esperit, la intensitat i actitud dels tres primers encontres de la temporada. Portem un quart de competició i cal revertir aquesta mala ratxa de derrotes, perquè podem i sabem jugar millor.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: Víctor Moreno, Pau García, Natxo Rubio, José Miguel Martínez, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Marc Aguilar i Carles Marín. Entrenador: Moisés Sancho.

El proper dissabte 8 de desembre a les 9.30 del matí fòra, contra el Basquet Culler, més i… segur que millor!. Molt d’ànim!.