INFANTILS: CB SUECA COPYMAT 82 - GANDIA BÀSQUET 27

El CBS Copymat, ganya al CB Gandia i es referma en el lideratge.

El CBS Copymat, va guanyar este dissabte en partit corresponent a la 5a jornada del grup F, divisió zonal, al CB Gandia 99, en un partit que esta vegada sí i al contrari que en partits anteriors es va botar a la pista amb una actitud i intensiva maxima, que ens va permetre establir rapidamente diferències al marcador, 31-4 (min.10) . En el tercer i quart quarts, seguim igual d'intensos en defensa i ampliem la diferència a + 34. 43-9 (min.20) . Després del descans, la lesió de Quique i la quarta falta personal de Carles sumats a una certa relaxació defensiva, motiven una xicoteta reacció visitant, encara que insuficient per a anivellar el marcador. 82-27 (min.40) Lamentar la lesió de Quique (2 setmanes de baixa) , que estava fent un gran partit fins a eixe moment i destacar l'aportació en defensa de tot l'equip. Van jugar i van anotar pel CBS Copymat, Carles (Cap.) (33) , Pere (13) , Quique (8) , Noe (8) , Pau (6) , David (2) ,Victor (6) , Sergi (6) ,Joel i Miguel. Ent. Raul Matoses. 2º Ent. Paco Colechá.