SPORTIU XE ALAQUÀS 42 - C.B. SUECA 72

El partit ajornat de la 6a jornada entre l'Alaquàs i el Sueca es disputà dijous passat, 29 de novembre, amb el resultat final favorable per als de Raül Matoses, que amb un Albeto Bolufer que va a més, dominaren l'encontre i aconseguiren un clar avantatge a partit del segon quart. Els primers 10 minuts foren molt igualats, amb un equip local que només anotava des de la línia de tirs lliures, i amb un C.B.Sueca que feia valdre la seua superioritat sota els taulers, a pesar de les nombroses baixes que tenia per a disputar l'encontre: 13-15. Al segon quart, amb un Raül Matoses imparable, 9 punts consecutius, s'aconseguia trencar el partit, m4: 14-26, per arribar al descans amb un 23-37. Al tercer quart els locals encara intentaren retallar les diferències, provocant personals dels suecans, que responien amb un joc equilibrat, i molt encertats en els triples: 37-58. Al darrer quart, ja amb el partit decidit, l'entrenador suecà donà als minuts a jugadors del segon equip i júniors, aconseguint un parcial que ho diu tot: 5-14, per arribar al definitiu: 42-72.
Jugaren: Carles (6), Sime (8), Meseguer (2), Raül (23), Alberto Bolufer (25), Vicent (4), Erik (2), Toni Bolufer (2), Moisés, Javi Quiles i el júnior Vaidas Kotas.