SÈNIOR 1a AUTONÒMICA BÀSQUET SILLA 65 - C.B SUECA 68

Partit de moltes alternatives, amb dos equips que no poden comptar amb jugadors importants per les lesions, i que es decidí als darrers segons. Els suecans feren el més difícil, aconseguir un avantatge clar al tercer quart i quasi deixar escapar la victòria a l'últim quart. L'encontre començà amb diferents avantatges per al C.B.Sueca: m.4 3-8, però que poc a poc anaven reduint-se per la pressió dels locals que imposaren el seu ritme de joc per aconseguir un marcador favorable de 21-15. Al segon quart es veié eixa irregularitat dels dos equips que intentaven trencar el partit, 29-27, als primers 6 minuts, i un parcial de 0-9 favorable als suecans (29-36), trencava la igualtat, però els locals no ho permeteren, tot i aconseguint arribar al descans amb 35-36, amb un parcial de 5-0.
El tercer quart fou un festival anotador del C.B.Sueca, amb 4 triples seguits d'inici: 41-48. Amb un Silla desconcertat, els Raül, Bolufer i Javi Ortells semblava que trencaven el partit, ara sí, amb un 41-55, i amb la relaxació, altra vegada, dels darrers minuts, s'arribà a un 45-55.
Els locals eixiren al darrer quart amb una altra mentalitat, disposats a reduir les diferències, amb una forta pressió, i gràcies a l'actuació del seu capità Escudero, li donaren la volta al marcador, amb un parcial de 12-0, amb un equip suecà que no reaccionava i erràtic en el seu joc: 57-55. De nou, despertaren els suecans, per aconseguir un parcial de 2-8, a falta de 2 minuts: 59-63. Però el dia de les alternatives en el joc, i els de Silla, a falta de 20 segons tenien el partit guanyat: 65-63. Aleshores, aparegué el capità sueca, Javi Ortells, que era dubte per al partit, i aconseguí un triple: 65-66, la bona defensa suecana permeté l'errada dels locals i una nova cistella de 2 del mateix jugador permetia guanyar un partit boig per les alternatives en el marcador. Victòria que li permet situar-se 4t en la classificació.
Jugaren: Carles, Javi Ortells (13), Raül (23), Sime (1), Alberto Bolufer (21), Bruno (10), Vicent, Erik, Moisés, Toni Bolufer i Javi Quiles.