C.B. SUECA - CERAMICAS VIDAL BENEYTO BUÑOL-YATOVA ´A´ 56-43

Tercera victòria consecutiva de l'equip suecà que tingué davant un equip veterà que intentà imposar el seu joc control al llarg del partit. El primer quart fou dominat per l'equip visitant que esgotava les sues possessions i impedia les transicions dels suecans, a més d'estar encertat amb el tauler; els suecans no podien trencar la defensa del Bunyol, amb moltes errades en els seus llançaments: 11-14. Al segon quart, amb uns inspirats Carles i Raül li donaven la volta al marcador: minut 7: 24-22, amb una bona defensa i més encert anotador, i amb un parcial de 5-0 finalitzava la primera part: 29-22.
El tercer quart fou semblant al primer, amb un ritme lent, però poc a poc Bolufer començava a imposar-se sota els tauler i marcar les diferències: 40-32.
Al darrer quart el domini local ja fou molt clar, amb un parcial de 8-0 als primers minuts, on els visitants només podien parar al pivot suecà, Alberto Bolufer,amb personals: 48-35. El partit estava ja decidit i la diferència hagués pogut major si no s'hagueren fallat molts llançaments lliures. Són els partits que no són "vistosos" per a l'espectador, però que tàcticament són fonamentals per a guanyar. Amb aquesta victòria els suecans passen a ocupar la tercera posició.
Jugaren: Carles (4), Sime (2), Vaidas (7), Raül (11), Alberto Bolufer (24), Erik (3), Vicent (1), Toni Bolufer (1), Moisés (3), Javi Quiles i Voro.