L'INFANTIL VERD (2000) RECUPERA LA SENDA DE LA VICTÒRIA (36-30)

El nostre equip infantil (2000) s´enfrotava aquest dissabte a les 9.00 hores al Joventut Xàbia.

Hem començat amb l’esperit i ganes del darrer encontre, sabent que amb eixa actitud podriem guanyar. Al finalitzar el primer quart s’ha arribat amb un nivel anotador baix (6-2) a favor dels nostres. Des de l’inici del partit els de Xàbia han jugat amb una defensa en zona que ha dificultat molt l’encert a cistella. Sols l’han abandonada puntualment en la segona part per pressionar l’eixida dels locals.

Com tantes altres vegades, ens hem relaxat i en el segon i tercer quart ens han retallat la diferència (4-4 / 2-6) per empatar a 12 punts. Una petita reacció dels nostres en el últim quart del primer temps ens donava altra vegada una petita distància de 4 punts al marcador (6-2, el parcial).

La segona part a continuat més o menys com la primera, amb defensa en zona dels forasters i, molt espesos els de casa per superar-los. Mal cinqué quart i novament ens retallaven l’avantatge. Tocava patir una semana més!. Finalment els dos darrers quarts, per moments, hem jugat amb més intensitat i altra actitud decantant el partit al nostre favor (5-2 / 7-4).
INFANTIL VERD (2000) 36 – JOVENTUT XÀBIA 30.

Esperem que aquesta victòria ens done un poc de moral per encarar d’altra forma la temporada i, fonamentalment, recupere la moral i confiança dels nostres jugadors.
Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez, Víctor Moreno, Pau García, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Marc Aguilar i Carles Marín. Entrenador: Moisés Sancho.

El proper dissabte 22 de desembre a les 17.00 hores fòra, contra el AJUNTAMENT DE BENISSA, esperem què més i millor!!!. (O que ens toque la loteria!).