INFANTILS: CB BENISSA 95 - CB SUECA VERD 37

L’infantil verd (2000) s’enfrontava aquest dissabte a un dels millors equips del grup, el C.B. Benissa. Sabiem que eren millor que nosaltres però al mateix temps, malgrat les baixes de jugadors importants, voliem donar una bona imatge i posar-li les coses difícils al contrari.

El resultat final és molt enganyós pel que es va vore en la cantxa (95 - 37). Així com en altres partits hem tirat en falta més compromís per part de tots els jugadors del planter i altra actitud, el dissabte es “deixaren la pell”. Es va jugar amb intensitat pràcticament durant tot l’encontre i per moments es jugà a bàsquet, com no pot ser d’altra manera perquè saben fer-ho millor i tenim jugadors per demostrar-ho. La majoria de vegades que ens guanyen és per la considerable diferència de físic dels contraris, però no per més qualitat.

És el cas del Benissa, jugadors amb més alçada i potència que els nostres i tambè amb més experiència. A banda d’açò, com he comentat abans, en este cas si que és un equip superior tècnicament al nostre però, els de Sueca arribarem a guanyar dos quarts i, sols per la “pàjara” de quasi sempre (massa habitual), la diferència en el marcador es va obrir d’una manera un tant “injusta”. El parcial des dos darrer quarts 35 a 2!!.

Al finalitzar el partit les sensacions que tenien els nostres eren bones i, quedant-nos en la part positiva, jugant d’aquesta manera no hauriem perdut tres dels partits d’aquesta temporada. El que vol dir què, si els propers encontres els afrontem amb la mateixa actitud, encara podem realitzar una digna primera volta i afronar la segona amb més confiança.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez, Víctor Moreno, Pau García, Natxo Rubio, Hèctor Clar, Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Joan Luján i Marc Aguilar. Entrenador: Moisés Sancho.

Bon Nadal a tots i Feliç any 2013. El proper any (12/01/2013 contra Escoles Esportives d’Ondara) més i millor bàsquet!!.