C.B. SUECA INFANTIL VERD (2000) 62 – ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 37

BON INICI D’ANY DE L'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA
L’infantil verd (2000) s’enfrontava aquest dissabte al Escoles Esportives d’Ondara, un equip de característiques físiques semblants al nostres. El darrer encontre ens habia deixat bones sensacions, malgrat la derrota, i es volia continuar amb eixe esperit.
Des de l'inici del partit els nostres han imprimit un gran ritme i intensitat en el joc, demostrant les ganes de guanyar el primer partit de l’any. Tot i això, no s’ha començat a obrir distància al marcador fins el tercer quart (parcial 13 – 3), degut a què els contraris inicialment han defés molt bé, i aleshores ens constava acostar-se a la cistella i anotar. Al finalitzar la primera part el marcador reflexava un clar 34–17.
La segona part, l’entrenador donava indicacions als nostres per tal de continuar amb la mateixa actitud i intensitat tan en defensa con en atac que habiem tingut al llarg de la primera part. No ens podiem dormir i així ha començat el cinquè quart, amb un parcial de 15 – 3 que deixava les coses bastan favorables pels locals. Al remat,

C.B. SUECA INFANTIL VERD (2000) 62 – ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 37.

Aquesta és la línea a seguir pels propers encontres. Encara podem realitzar una digna primera volta i afrontar la segona amb més confiança.
Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez, Víctor Moreno, Pau García, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Joan Luján, Carles Marín i Marc Aguilar. Entrenador: Moisés Sancho.

El proper dissabte 19 de gener a les 10.00 hores, altra vegada a casa, contra el Gandía BASQUET 1999, més i millor!!!