EL CB SUECA INFANTIL VERD PERD FRONT ELS COMPANYS DEL COPYMAT AL DERBI

El infantil verd (2000) s´enfrontava aquest dissabte al millor equip del grup, el infantil Copymat del C.B. SUECA. Sabiem que poc podiem fer davant de jugadors amb més experiencia i fisic que nosaltres, per aixo voliem donar una bona imatge i posar-li les coses dificils al contrari. Cal dir que hem tingut una baixa important per enfermetat del nostre jugador més alt del equip (Carles) i Hector Clar s´ha lesionat en el cinqué¨ quart. En tot cas, aço no pot servir com excusa perque la victoria a segut molt clara i sols ens queda felicitar als companys del Copymat.
Per traure alguna cosa positiva del partit, cal destacar la bona actitud i lluita dels nostres jugadors. Jugant amb eixes ganes i intensitat segur que farem una millor segona volta, que tot just comença la propera setmana a Gandia.
El proper cap de setmana, fora contra el Gandia BASQUET 2000, més i millor!.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: Josep, Miguel,Victor, Pau , Hector, Pau Matoses, Josep , Toni i els alevins, Joan Lujan i Marc Aguilar. Entrenador: Moises Sancho.
Per el CBS Copymat han jugat i anotat; Carles (cap)(27), Pere(20),Quique(16),Sergi(8),Noe(8),David(12),Pau(8),Miguel(-),Joel(-) i els alevins Adria(12) i Daniel(5). Baixa per lesío, Victor.Ent. Paco Colechá.

Derbi.JPG