L'INFANTIL VERD PERD EN UN PARTIT DISPUTAT

L’Infantil Verd (2000) s’enfrontava al C. B. Oliva, un equip que sempre ens ha jugat bé al basquet i als qui pensàvem que podríem guanyar-los perquè en la primera volta estiguérem a un tres i no res de fer-ho.
En tot cas hui els nostres han eixit dormits, ja feia temps que açò no passava. No s'ha eixit concentrats des de el primer minut i hem tardat molt en entrar en el partit. Els tres primers quarts no s’ha jugat amb l’actitud i intensitat dels darrers encontres. Possiblement això ens ha costat el partit ja què, encara que a partir del darrer quart de la primera part hem començat a jugar millor controlant les pèrdues de baló i fent millor les ajudes defensives, els visitants ens havien tret una diferència de 16 punts. Des del començament l’Infantil del C.B. Oliva ha imprimit una gran pressió a la treta de baló dels nostres, forçant l’errada en la passada i propiciant contracops favorables als seus interessos.
El nostre entrenador els ha demanat als jugadors la mateixa actitud del darrer quart per la segona part, i així ha sigut. Han retallat les diferències a 4 punts en el penúltim quart i encara ens quedava un però, al final, la falta d’encert a la cistella i l’ansietat creada pel fet d’anar tot l’encontre per sota al marcador ha pesat molt físicament per finalitzar amb un resultat de:
C.B. SUECA INFANTIL (2000) 42 – C.B. OLIVA 54.
Malgrat la derrota, l’equip dirigit per Moisés Sancho ens torna a deixar bones sensacions però, si bé està clar que s’ha millorat bastant, cal anar més en compte amb les pèrdues de baló innecessàries, tancar més el rebot i si em permeteu l’expressió, un poc més de sang i testiculina!!. No es pot jugar per moments tan tou. És significatiu que els contraris acaben amb 18 faltes i nosaltres sols amb 9! (entre tot l’equip). I no és que els contraris han jugat amb agressivitat, han jugat amb la intensitat que deguem fer-ho també nosaltres. Com diu l’entrenador, si es té que tallar un contracop amb una falta, es fa i no li deixem la cistella fàcil al contrari.
Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez, Víctor Moreno, Pau García, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Toni Mompó i els alevíns, Joan Luján, Carles Marín i Marc Aguilar. Entrenador: Moisés Sancho.
Molt d’ànim pels propers partits. El pròxim dissabte fòra contra el EMB DENIA 2000, més i millor!!

IMG-20121103-WA0002_3.jpg