C.BSUECA. 66 Enguera bàsquet 76

El Club Bàsquet Sueca no pogué derrotar un equip que es mostrà molt consistent en el seu joc, com així ho demostra les seues deu victòries consecutives. El partit començà amb el millor joc suecà gràcies al domini sota els taulers, imparable el mejor dels Bolufer autor de 30 punts i que hagué de jugar els 40 minuts.
El partit començà amb domini suecà, gràcies al major poder rebotador i la bona defensa, a més de l'encert dels llançaments davant la defensa zonal visitant. M.5 : 12-4, m7: 15-9, per arribar a la fi dels primers 10 minuts amb un esperançador 22-15. Al segon quart baixà molt l'efectivitat suecana, producte de l'esforç realtzat i la falta de banqueta, i sobretot per la major intensitat defensiva dels visitants que no permetien cistelles fàcils, m4: 26-25, final de la primera part: 31-31.
L'Enguera trencà el partit a l'inici del 3r quart amb un parcial de 0-11, amb un imparable J.Juan, que demostrà la seua gran qualtiat en els seus llançaments i efectivitat. Al C.B. Sueca li costà reaccionar, amb un parell de triples i una defensa més agressiva reduïa les diferències: 45-53.
L'últim quart fou molt igualat, i a base de triples del capità Javi Ortells que aparegué quan més falta feia, s'aconseguí reduir la diferència a 3 punts 55-55, al minut 6, però les faltes personals i l'encert visitant trencaren la remuntada suecana, minut 9: 55-64. A falta d'un minut, amb 2 triples de J.Ortells: 63.-69, però les errades suecanes en els llançaments lliures i les errades en contraatacs fàcils deixaren el resultat en 66-76.
Jugaren: Miguel (8), Sime (2), J. Ortells (12), Raül (6), Alberto Bolufer (30), Erik (4), Vaidas (4), Moisés, T.Bolufer i Vicent.