C.B. UPV ALBORAIA 70 - C.B. SUECA 72

El Club Bàsquet Sueca guanyà a la pista de la UPV d'Alboraia, en un partit complicat amb la baixa d'uns dels jugadors clau com Raül Matoses, que també exerceix de primer entrenador. El segon entrenador F.J.Marqués dirigí l'equip que dominà el rebot i estigué encerat en els llançaments triples.
El primer quart es caracteritzà pel desencert dels llançadors davant les defenses zonals i només els pivots suecana eren capaços de provocar personals i anotar en llançaments lliures: 9-11. El segon quart fou dominats pels suecans, amb més equilibri en el joc exterior i interior, i solament per les errades en els llançaments lliures la diferència no fou major: 26:32.
En la segona part continuà l'encert suecà, amb un dels millors partits del base del C.B. Sueca Miguel Reanu, amb 4 triples, acompanyat per Javi Ortells (2) i Vaidas (1); l'Alboraia també la seua intensitat i encert, provocant que els suecans no es distanciaren definitivament. Final del 3r quart: 50-53. La igualtat es mantingué fins el minut 2 de l'últim quart: 55-55, a partir d'estos moments els suecans es distanciaren amb un gran joc, interior i exterior: m 6: 58-64. El parcial fou tornat pels locals, aprofitant els minuts de relaxació i falta d'encert dels suecans, m9: 69-68. En l'últim minut el pivot suecà Roberto amb una cistella i dos llançaments lliures donava la victòria al C.B. Sueca amb el 70-72 definitiu.
Jugaren: Miguel (13), Sime (3), Vaidas (12), Roberto (11), Bolufer (21), Javi (8), Vicent (2), Erik, Moisés i Pau.