CBS 59 - SPORTIU ALAQUÁS 53

El Club Bàsquet Sueca hagué d'esforçar-se per tal de guanyar un partit que se li havia complicat per les nombroses baixes, i una defensa molt ben plantejada per l'equip d'Alaquàs que obligava als llançaments exteriors. Amb aquesta victòria els suecans se situen en la tercera posició de la classificació, a una victòria dels líders, en una lliga molt igualada en què els 7 primers classificats tenen opcions, ja que estan separats per 2 victòries..
El primer quart fou dominat pels suecans, 16-11, amb Raül Matoses que començava a demostrar que en atac era molt difícil parar-lo. Al segon quart vingué la relaxació i la falta de banqueta, la qual cosa fou aprofitada pels visitants per a posar-se per davant: 27-31 (amb un parcial d'11-20). A l'inici del tercer quart els visitants seguien controlant el joc i aprofitant-se de les errades suecanes (minut.7: 35-42), però aparegué el base suecà Miguel, que amb 3 triples (6 en total) deixava el marcador en un 44-46.
Al darrer quart els suecans intensificaren la defensa, amb un arbitratge molt rigorós que deixà als suecans sense pivots, i Raül Matoses amb 8 punts consecutius donava l'avantatge al minut 5: 52-50; diferència que augmentà al m.8: 57-50 i que deixava el partit quasi sentenciat. Els últims minuts, amb moltes personals, foren un continu llançament de tirs lliures, on els suecans fallaren en excés i quedà el marcador amb el definitiu 59-53.
Jugaren: Miguel (18), Erik, Raül (27), Toni Bolufer (4), Roberto (2), Sime (3), Vicent (3), Moisés, Pau i Javi Quiles.