INFANTILS: CBS COPYMAT 77 CB BELLREGUARD 27

En la jornada de hui, novament afrontavem un partit amb moltes baixes, amb les absències per malaltia de Sergi i David, la lesío de Miguel i l'absència per estar amb la selecció de Carles Marín. Almenys, això sí recuperavem a Carles i Joel. També l'handicap de poder comptar amb els alevins, només durant la primera part, perquè tenien un partit inmediatamente despres, fet que ens ha condicionat els quintets dels primers quarts. Encara que s'ha advertit en la prèvia del partit del perill que té este rival a les contres, ens han sorprés en diverses ocasions, açò unit a la nostra flaquesa en el rebot, no ens ha permés distanciar-nos en el marcador i els hem permes estar vius en el partit fins al descans. 18-9 (min.5) 31-20 (min.10) . Ja en el descans, l'absència de rotacions, més la pujada en intensitat defensiva i la millora en el rebot tant defensiu com ofensiu, unit al millor encert anotador, ens ha portat ara sí, a marcar les diferències, amb un parcial de 42-2 des del minut 25 fins al final. 77-27 (min.40) . Felicitar a tot l'equip, sobretot per els últims tres quarts, i destacar en gran manera el gran partit de de Victor Martí, absolut dominador baix taulers i amb 16 punts a favor seu, a més dels excel·lents números dels ja habituals, Carles i Pere, aixicom el bon treball defensiu en les ajudes de Quique. Amb esta victòria ens assegurem matematicamente la 2a posició de la taula, i per tant de jugar els play-offs. Han jugat i anotat pel

CBS Copymat, Carles (cap) . (28) ,Pere (23) ,Victor (16), Daniel(6),Adria(5),Pau(2),Noe(2),Quique(2) i Joel(-). Entrenador (per l´absènsia de Raul), Paco Colechá