CB SUECA INFANTIL (2000) 39 – AJUNTAMENT DE BENISSA 62

L'INFANTIL VERD (2000) JUGA UN BON PARTIT CONTRA EL SEGON CLASSIFICAT
L’infantil verd (2000) s’enfrontava aquest dissabte a un dels millors equips del grup, el C.B. Benissa (segon classificat). Sabíem que eren millor que nosaltres però al mateix temps, volíem posar-li les coses difícils.
S’ha jugat amb intensitat pràcticament durant tot l’encontre, excepte al principi que hem eixit (com tantes vegades) un poc dormits (2- 12) i cap al final, que hem baixat un poc els braços quan veiem poc probable la remuntada i ens han tornat a fer un parcial de 2-12. Justament aquesta ha estat la diferència final de punts (+3).
Al segon quart hem començat a reaccionar i a retallar un poc l’avantatge al marcador (hem arribat a guanyar tres quarts). Quan juguem amb una bona predisposició i amb l’actitud que demana l’entrenador (i el sofridor delegat) en cada encontre, el nostre equip demostra que sap fer-ho millor i que d’aquesta manera s’hagueren pogut guanyar més partits al campionat. Tenim jugadors per demostrar-ho, com ha passat hui en moltes fases de l’encontre. La majoria de vegades que ens guanyen és per la diferència de físic, a més de pèrdues de baló nostres i no saber parar els contraatacs, però no per molta més qualitat.
Els de Benissa tenen jugadors amb més alçada i potència que els “Verds” i també més experiència. Però hui alguns dels nostres han sabut sacrificar-se en defensa per parar la treta de baló de dos dels jugadors contraris més bons.
Al finalitzar el partit, malgrat la derrota, les sensacions eren bones. Cal afrontar els propers encontres amb la mateixa actitud i també amb més confiança. Sols queden tres partits per finalitzar la temporada. Al remat:

C.B. SUECA INFANTIL (2000) 39 – AJUNTAMENT DE BENISSA 62.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: José Miguel Martínez, Víctor Moreno, Pau García (2), Hèctor Clar (4), Modestas Jankauskas (4), Daniel Espasa (14), Pau Matoses, Toni Mompó i els alevins, Àngel López (11), Joan Luján, i Marc Aguilar (4). Baixa per malaltia: Josep Artal. Entrenador: Moisés Sancho.

Ara a descansar i gaudir de les vacances de Pasqua encara què, atenció als entrenaments i jornades de portes obertes del Club. El proper partit el dissabte 13 d’abril a les 9.00 fòra, contra Escoles Esportives d’Ondara, més i millor!!.