SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CD CALASANZ 61 - CBSUECA 68

A falta d'un partit davant el líder Alginet, el C.B.Sueca, amb la victòria contra el Calasanz, encara li queda una mínima possibilitat de quedar entre els dos primers. En la darrera jornada, una victòria o una derrota pot fer variar fins 4 posicions en la classificació, ja que són 5 equips els que estan separats només per un punt.
El partit fou molt igualat, on els suecans anaren de menys a més i com sempre hagué d'esperar fins els últims minuts per tancar i decidir l'encontre.
El primer quart fou dominat pels locals, molt encertats en els llançaments de 2 i de 3, i els suecans, que dominaven el rebot, fallaren en excés els llançaments de personals. Així el resultat fou de 24-18. Al segon quart, millora molt la defensa suecana i passà a controlar el ritme de joc, deixant en només 7 punts als valencians: 31-34 al descans.
El tercer quart fou el més igualat, pel que fa al marcador, ja que els suecans no aprofitaven com al primer quart el domini del rebot i els llançaments: 46-47. El darrer quart tingué tres fase totalment diferenciades, uns 5 primers minuts que deixaven un avantatge clar per al C.B. Sueca (51-59), però com en altres partits, el rival començà a retallar les diferències amb gran encert en els seus llançaments i tornar a igualar el partit, m9: 59-61. Els locals intentaren amb faltes personals provocar les errades dels suecans, que esta vegada estigueren més encertats i deixaren un parcial de 2-7 al darrer minut.
Jugaren: Miguel (6), Javi (5), Sime (1), Alberto Bolufer (22), Raül (17), Vaidas (7), Erik (3), Roberto (7), Vicent, Moisés, Toni Bolufer i Pau.