SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CB ALGINET 48 - CBSUECA 55

El Club Bàsquet Sueca acabà la lliga de la millor manera possible, amb una victòria (la 4t consecutiva) a la pista del campió, l'Alginet, amb una gran defensa i controlant el partit en tot moment. Els suecans han acabat tercers, empatats amb el segon, Maristes, i a un punt dels líders. Només el bàsquet average particular amb altres equips i la normativa de la federació ha impedit jugar al C.B.Sueca la lliga d'ascens. Recordem que el campió de cadascun dels tres grups puja automàticament i els segons es juguen una plaça en una lligueta; l'Alginet, malgrat quedar campió, no pot pujar a nacional per ser filial, i en la lligueta es jugaran dos places. Es pot donar el cas que pugen 4 equips entre el grup A i el C, i cap en el grup B on milita el Sueca.
Pel que fa al partit, comentar que al primer quart fou molt igualat, sobretot en la falta d'encert en els llançaments, i amb pressió sobre els jugadors clau dels dos equips: 11-11. Al segon quart, els triples de Raül, el domini sota els taulers de Bolufer i la bona defensa de la resta de l'equip, amb més rotacions que mai, donaven l'avantatge al C.B.Sueca: 22-26. Al tercer quart es mantingué la igualtat, amb un bàsquet control dels suecans que no baixaven el seu ritme defensiu, i amb l'aparició en moments decisius de Vaidas, que amb els seus triples frenava les reaccions locals: 34-40. Al principi de l'últim quart, l'Alginet retallà les diferències, amb un forta pressió defensiva i encert anotador, m.2: 39-40. Però de nou, els triples de Vaidas i el capità Javi Ortells, més l'aportació de Bolufer tornaven el domini en el joc i marcador als suecans, m6: 43-50. Els últims minuts foren de control del joc per part del C.B.Sueca que aconseguia la victòria en el camp del líder: 48-55.
Jugaren: Miguel, Javi (11), Raül (15), Sime, Bolufer (13), Vaidas (12), Bruno, Vicent (2), Erik (2), Moisés, Toni Bolufer i Javi Quiles. Entrenador: Raül Matoses.