UNA SETMANA D'ÈXITS

1a DIVISIÓ NACIONAL
C.B SUECA 68 - C.B MARISTES 59
Primer partit de lliga en el retorn a la primera divisió del C.B.Sueca i primera victòria. Els suecans començaren amb poca intensitat i encert, la qual cosa fou aprofitada pels visitants per distanciar-se en el marcador: 2-8 (m.5). Es millora en defensa, però continuaven les errades en ataca, tot i acabant el primer quart amb un 10-12. Al segon quart el C.B.Sueca començà a dominar el joc sota els taulers i equilibrar el partit: m7: 20-19, però en els últims minuts es fallaren tots els llançaments lliures i els de València no perdonaren i es tornaren a distanciar al marcador, m19: 20-29; amb un triple en els darrers segons del capità Javi Ortells, deixà el resultat al descans de 23-29.
Al tercer quart els suecans eixiren amb altre ritme de joc, trencant la defensa visitant amb ràpides transicions i cistelles fàcils, amb un Ximo imparable que permetia en 6 minuts donar-li la volta al marcador, amb un parcial de 16-4 (38-33), per arribar a la fi del 3r quart amb un clar 49-38. A l'últim quart, l'equip del Maristes intentà, amb una zona-pres per tot el camp, parar els jugadors suecans, però Ximo continuava anotant i provocant personals, m4: 54-43. Els últims minuts es feren interminables, amb més de 20 llançaments lliures per la quantitat de personals assenyalades als dos equips i els suecans controlaren el marcador, amb Marc i Raül que rebien les faltes i es mostraren més encertats en els llançaments que en la primera part. I així s'arribà al resultat final de 68-59.
Jugaren: Marc (11), Ximo (18), Adrià (2), Javi (8), Roberto (3), Raül (6), Alberto (15), Sime (3), Miguel (2), Guedas i Toni.

LLIGA VALENCIANA JÚNIOR MASCULÍ
L'equip júnior del C.B. Sueca es proclamà campió de la lliga valenciana, a la pista de Guadassuar (on es jugaren moltes de les finals), davant el C.B. Mislata per 64-59. El partit fou controlat en tot moment pels jugadors suecans, gràcies a una defensa pressionant i una millor selecció de les jugades en atac i encert dels llançaments. Enhorabona per la trajectòria en aquesta competició i felicitar el seu entrenador Sergi Tomàs, delegat, famílies que acudiren a animar a Guadassuar i que han fet possible un altre èxit per al club.

FASE D'ASCENS A PREFERENT CADET MASCULÍ
EL C.B. Sueca Copymat aconseguí l'ascens a preferent amb la victòria davant el C.B. Don Bosco de València per 52-44. Els joves jugadors suecans han disputat una fase impecable, primer com a líders imbatuts del seu grup i després amb la victòria en el partit decisiu per l'ascens. Enhorabona a tot l'equip, el seu entrenador Voro Boix, delegats i famílies per assolir l'objectiu.